Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda

Krachtvoer voor Overijssel

Start: 14 juli 2017 om 09:30
Publicatie eindtijd: 14 juli 2017 om 14:00
Locatie: MFA De Belte, Zwarteweg 24 in Nieuw Heeten

Op vrijdagochtend 14 juli vindt een bijeenkomst plaats onder de noemer ‘Krachtvoer voor Overijssel’.

 

In 2016 is in samenspel tussen provincie, gemeenten, inwoners en adviseurs gewerkt aan een uitvoeringsprogramma sociale kwaliteit. Inmiddels is deze uitvoering in volle gang; tijd voor een tussenevaluatie met gedeputeerde Bert Boerman als gastheer.


Wil je ook meepraten, of inspiratie opdoen uit initiatieven die al van start zijn gegaan? Je bent van harte welkom van 09.30 tot 14.00 uur in Nieuw Heeten, bij MFA De Belte (Zwarteweg 24). Informatie over het programma en aanmelden vind je in het bijbehorende nieuwsbericht.