Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda

Salland Café ‘Van bodem tot bord’

Start: 10 juli 2018 om 19:00
Publicatie eindtijd: 10 juli 2018 om 22:00
Locatie: Kleistraat 15-17 in Olst

Kom naar het Salland Café ‘Van bodem tot bord’ op dinsdag 10 juli 2018 vanaf 19.30 uur. Locatie: het melkveebedrijf van de familie Lugtenberg aan de Kleistraat 15-17 in Olst.

In een korte keten legt voedsel een korte weg af van de bodem naar ons bord. Zo weten consumenten precies wat ze eten, maakt het voedsel minder kilometers en krijgen Sallandse ondernemers een betere prijs voor hun producten.

In 2016 was er al een Salland Café over dit thema. Inmiddels proberen steeds meer Sallanders de afstand tussen bodem en bord te verkorten en de verbinding tussen boer en consument te versterken. Er staan al prachtige projecten! Hoe creëren zij die korte ketens en hoe smeden ze een samenwerking die werkt? Wat kunnen we van hen leren? Welke dingen kunnen we samen nog oppakken? Welke stap ga je zélf nog zetten, als producent, als consument, als Sallander?!

 

Programma


Het programma vind je in de bijlage (pdf, 203 KB). Met interessante presentaties, interviews en workshops. Praat en doe mee in het Salland Café!

 

Wat is het Salland Café?


Onder de noemer De Kracht van Salland werkt een breed netwerk van mensen aan nieuwe ontwikkelingen in Salland. Het Salland Café is een netwerkbijeenkomst die samenwerking en kennisdeling in Salland stimuleert. 4 keer per jaar komen bewoners, ondernemers, organisaties en overheden bijeen. Met korte presentaties over actuele thema’s en elke keer op een andere locatie in Salland. Iedereen is van harte welkom in het Salland Café.

 

Aanmelden


Aanmelden voor 6 juli via krachtvansalland@raalte.nl (vermeld ‘opgave Salland Café’ en onderdeel excursie en/of Salland Café).

 

Meer informatie

 

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Uitnodiging Salland Café Van bodem tot bord II  pdf 203,6 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht