Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda

Boerendag Stöppelhaene: ‘Boerenkracht is een kunst’

Start: 24 augustus 2018 om 09:30
Publicatie eindtijd: 24 augustus 2018 om 12:05
Locatie: De Leeren Lampe in Raalte

Vernieuwend ondernemen is een kunst. Naast de mooie successen zijn er ook uitdagingen en hobbels te nemen. Met hard werken en gezond boerenverstand kom je een heel eind. Kijken vanuit een andere hoek naar je bedrijf kan ook helpen, bijvoorbeeld door de ogen van een kunstenaar.

Een creatieve kijk kan zeer inspirerend zijn en laat je zien hoe je bedreigingen omzet in kansen door uit te gaan van je eigen (boeren)kracht! Ben je benieuwd hoe je creatief geïnspireerd kunt worden om te (blijven) innoveren? Kom dan naar het ochtendsymposium ‘Boerenkracht is een kunst’ op 24 augustus 2018, de Boerendag van Stöppelhaene. Locatie: De Leeren Lampe in Raalte.

Kijk voor meer informatie in het nieuwsbericht over de Boerendag.