Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda

Open huis IESSEL Cider

Start: 19 mei 2019 om 13:00
Publicatie eindtijd: 19 mei 2019 om 17:00
Locatie: Klooster Sion, Vulikerweg 6, Diepenveen

Zondag 19 mei houdt IESSEL Cider open huis in haar ciderij bij klooster Sion, Vulikerweg 6, Diepenveen. De ciderij is geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens het open huis kun je de nieuwe cider van de oogst van 2018 proeven en de cidermakers Rob en Marin geven een toelichting op het proces van cider maken. Ook kun je informatie krijgen over hoogstamboomgaarden in de IJsselstreek.

Je kunt je bezoek aan de ciderij combineren met een verkorte rondleiding door het klooster Nieuw Sion. De rondleidingen door het klooster starten op 19 mei om 13.30 en om 15.30 uur en worden verzorgd door gidsen van de stichting Nieuw Sion. De kosten voor deze rondleiding zijn € 5 per persoon en betaal je ter plekke.  Vooraf aanmelden is niet nodig, maar er is wel een maximale groepsgrootte, dus vol=vol.

Lees meer over IESSEL Cider.