Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Agenda

Webinar voor agri- en foodsector

Start: 31 maart 2021 om 19:30
Eind: 31 maart 2021 om 20:45
Locatie: Online

3 Nuffield scholars geven op woensdag 31 maart van 19.30 tot 20.45 uur hun eindpresentatie. Heleen Lansink, Ingrid Jansen en Ruth van der Haar presenteren hun conclusies na 2 jaar wereldwijd de beste agri- en foodbedrijven te hebben bezocht. Onder leiding van Ron Methorst (Lector aan Aeres Hogeschool Dronten) komen zij samen in de studio en presenteren ze hun resultaten. Kijkers kunnen de uitzending direct live volgen en via de chat vragen stellen.

Presentaties:

  • Ruth van der Haar: Data is kracht
  • Heleen Lansink: Boerin heeft sleutelpositie in landbouwtransitie
  • Ingrid Jansen: De revival van de coöperatie?

Een Nuffield Scholarship wordt toegekend aan individuen die worden gezien als toekomstige leiders in de agrarische sector. Door voorlopers in de landbouw deze kans te bieden wil Nuffield Nederland de gehele agrarische sector stimuleren zich te ontwikkelen in ondernemerschap, duurzaamheid en innovatie.

Volg de webinar.

Logo's van partners