Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Agenda

Inspiratiebijeenkomst Vrijwilligers(werk) in de dorpen

Start: 23 september 2021 om 19:30
Eind: 23 september 2021 om 20:45
Locatie: De Koerkamp, Bathmenseweg 18 in Lettele

De gemeente Deventer organiseert in samenwerking met Deventer Doet een inspiratiebijeenkomst over vrijwilligers(werk) in de dorpen. 

Vrijwilligers zijn de stuwende kracht van het verenigingsleven en het voorzieningenniveau van de dorpen, en daarmee van de leefbaarheid.  

Is het voor jouw vereniging of organisatie regelmatig een uitdaging om voldoende vrijwilligers aan te trekken of te behouden? Heb je jezelf ook wel eens afgevraagd of bepaalde zaken die regelmatig terugkeren niet efficiënter te organiseren zijn? Kom dan naar de inspiratiebijeenkomst over vrijwilligers(werk)! 

Wethouder Liesbeth Grijsen heet je van harte welkom bij de inspiratiebijeenkomst. Daarna geeft Rob de Jong van Deventer Doet op interactieve wijze een verfrissende kijk op vrijwilligers en vrijwilligerswerk anno 2021. Aan de hand van ‘good practices’ word je vervolgens meegenomen naar mogelijke oplossingsrichtingen voor jouw vraagstuk rondom vrijwilligerswerk. 

Deelnemers worden tijdens de avond op een interactieve manier aan het denken gezet over hun eigen vragen over vrijwilligers(werk) en raken naar wij hopen geïnspireerd met mogelijke oplossingsrichtingen waarmee ze concreet aan de slag kunnen, eventueel met hulp van DeventerDoet.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 23 september. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot circa 20.45 uur. De avond wordt vervolgens op informele wijze afgesloten met de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met verenigingen die al de nodige stappen hebben gezet op het gebied van vrijwilligersbeleid. 

Locatie van de bijeenkomst is De Koerkamp, Bathmenseweg 18 te Lettele.

Aanmelden

Je kunt je tot en met 21 september aanmelden voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar m.hottenhuis@deventer.nl.

Logo's van partners