Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Verslingerd aan Smakelijk Salland

Verslingerd aan Smakelijk Salland is een unieke samenwerking tussen verschillende partners op het gebied van agro, streekproducten, natuur en recreatie in Salland. Deze smaakmakers met hart voor Salland en passie voor de natuur slaan de handen ineen.

Met de samenwerking is een kwaliteitsimpuls gegeven aan de gezamenlijke product- en arrangementsontwikkeling. Daarnaast willen ze de lokale voedselketen versterken. Dit alles met de landschapsbiografie van Salland als basis voor de marketing. Door storytelling moet het verhaal van Verslingerd aan Smakelijk Salland tot de verbeelding spreken en wordt er met trots over de streek gesproken.

Verslingerd aan Smakelijk Salland heeft een eenmalige Leaderbijdrage van de Europese Unie, provincie Overijssel en de gemeente Deventer. Het project draagt bij aan een vitaal en duurzaam Salland. Het project ontving een Leaderbijdrage van € 67.725 (50% EU, 25% provincie Overijssel en 25% gemeente Raalte). Voorwaarde voor de Leaderbijdrage is dat de initiatiefnemers zelf een even hoog bedrag aan private gelden regelen.

Lees meer over Verslingerd aan Salland.

Logo's van partners