Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Toegankelijkheidsverklaring De Kracht van Salland

De Kracht van Salland vindt het belangrijk dat iedereen deze website kan gebruiken.

Kom je toch een pagina tegen die niet toegankelijk is? Meld dit dan bij ons via het contactformulier of aan de webredactie via webredactie@deventer.nl.

Wat is een toegankelijke website?

Een toegankelijke website is voor alle doelgroepen beter te gebruiken. Daarom gelden er functionele, technische en redactionele toegankelijkheidseisen voor websites van de overheid. Deze zijn vastgelegd in internationale richtlijnen voor webtoegankelijkheid. Meer informatie hierover kunt u lezen op de website www.digitoegankelijk.nl.

Wat doen wij aan toegankelijkheid?

Wij nemen toegankelijkheid vanaf de start mee in het ontwerp-, bouw en redactionele proces van onze website. Wij laten deze website bovendien testen door ervaringsdeskundigen en een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Toets door WCAG.nl

Op 26 januari 2021 is er een quickscan van onze website gemaakt door WCAG.nl. Uit het testrapport blijkt dat de website De Kracht van Salland voldoet aan de WCAG 2.1 richtlijnen. Er zijn nog wel een paar aandachtspunten, waarvoor wij in de loop van de tijd een oplossing hopen te vinden.

Pdf-bestanden

Onze pdf-bestanden voldoen nog niet aan de toegankelijkheidseisen. Kunt u een pdf-bestand niet lezen? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar de webredactie. We bekijken samen welk alternatief wij u kunnen bieden.

Logo's van partners