Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Toegankelijkheidsverklaring De Kracht van Salland

De Kracht van Salland vindt het belangrijk dat iedereen deze website kan gebruiken.

Kom je toch een pagina tegen die niet toegankelijk is? Meld dit dan bij ons via het contactformulier of aan de webredactie via webredactie@deventer.nl.

Wat is een toegankelijke website?

Een toegankelijke website is voor alle doelgroepen beter te gebruiken. Daarom gelden er functionele, technische en redactionele toegankelijkheidseisen voor websites van de overheid. Deze zijn vastgelegd in internationale richtlijnen voor webtoegankelijkheid. Meer informatie hierover kun je lezen op de website www.digitoegankelijk.nl.

Wat doen wij aan toegankelijkheid?

Wij nemen toegankelijkheid vanaf de start mee in het ontwerp-, bouw en redactionele proces van onze website. Een hiervoor getrainde medewerker heeft de website bovendien op 10 mei 2021 zorgvuldig getoetst op toegankelijkheid. Uit het testrapport blijkt dat de website De Kracht van Salland voldoet aan de WCAG 2.1 richtlijnen. De uitkomsten lees je in het onderzoeksrapport (pdf, 300 KB). Er zijn nog wel een paar aandachtspunten, waaraan wij hard werken om die op te lossen.

Nu de website getest is op toegankelijkheid, hebben wij een toegankelijkheidsverklaring vastgelegd in het Toegankelijkheidsregister.

In de afbeelding hieronder zie je wat de huidige status is van de toegankelijkheid van deze website.

Status toegankelijkheidslabel van De kracht van Salland. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Pdf-bestanden

Ondanks onze zorgvuldige werkwijze kan het zijn dat een pdf-bestand niet (geheel) voldoet aan de toegankelijkheidseisen. Kun je een pdf-bestand niet lezen? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar de webredactie. We bekijken samen welk alternatief wij jou kunnen bieden.

Logo's van partners