Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Birgitte Keijzer

Brigitte Keijzer is programmamanager plattelandsontwikkeling voor de gemeente Raalte en intensief betrokken bij het netwerk De Kracht van Salland. Zij is lid van de kerngroep en Salland Deal. Daarnaast is zij adviseur in de Lokale Actiegroep Leader van het nieuwe programma Leader-De Kracht van Salland vanuit de gemeente Raalte.

“Vanuit de Kracht van Salland werken we samen met allerlei partijen. Ondernemers, overheden, onderwijs, instellingen en organisaties. Kortom met de samenleving. We ontwikkelen en voeren daarbij tal van projecten uit. Projecten die passen in de ontwikkeling van natuur en landschap, de toekomst van de landbouw, mobiliteit en recreatie en toerisme. En daarnaast projecten op het gebied van duurzaamheid: verbetering van de bodem, energiebesparing en -productie etcetera.”

Waarom is samenwerken belangrijk?

“Ik vind samenwerking erg belangrijk. Het biedt de mogelijkheid om ieders kracht en expertise te gebruiken. Maar ook leren van elkaar en buiten ons eigen netwerk te kijken. Door slim combineren van zaken kunnen we effectiever en efficiënter werken aan een mooi en vitaal platteland in Salland.”

Wat is je favoriete plek in Salland?

“Ik heb geen specifieke favoriete plek in Salland, maar ik kan super genieten van het Sallandse landschap in al zijn variëteit.”
Wilt u contact opnemen met Birgitte Keijzer? Stuur dan een e-mail naar birgitte.keijzer@raalte.nl of bel met telefoonnummer 0572 - 34 77 99.

 

Logo's van partners