Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda

Salland Café 'Levend Verleden' op 29 maart

Start: 29 maart 2019 om 14:00
Publicatie eindtijd: 29 maart 2019 om 18:00
Locatie: Kasteel de Haere, Haereweg 4 in Olst

Heb je belangstelling voor archeologie en cultuurhistorie in Salland? Het idee dat je in Salland 'op oale grond' loopt, waarop eeuwenlang mensen leefden, spreekt je dan vast aan. Hun verhalen bieden ons de kans om het verleden weer levend en beleefbaar te maken, bijvoorbeeld voor toeristen en recreanten. Of voor kinderen op school of andere geïnteresseerden. Wil jij hierover meedenken? Kom dan naar het Salland Café ‘Levend Verleden’ op vrijdag 29 maart van 14.00 tot 18.00 uur in kasteel de Haere, Haereweg 4 in Olst.

Kijk voor meer informatie in het bijbehorende nieuwsbericht.

 

Geen kalenderitems gevonden.