Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda

Voorstelling op locatie: Vers van het Land!

Start: 01 juni 2019 om 14:00
Publicatie eindtijd: 01 juni 2019 om 16:00
Locatie: Onder de Gelder 6, Wijhe

In de locatievoorstelling ‘Vers van het Land’ wordt de huidige situatie van de boeren belicht.

Hoe zwaar hebben de boeren het in Nederland door de nieuwe regelgeving die voor hun is bepaald? Velen weten niet wat het is om een boerenbedrijf te runnen, wat schuilt er nou echt achter het boerenleven? In de voorstelling ‘Vers Van Het Land’ zien we hoe 3 stadse meiden zich het afgelopen half jaar zijn gaan verhouden tot het plattelandse boerenleven. Een voorstelling die de kloof tussen mensen uit de stad en boeren van het platteland nader tot elkaar proberen te brengen.

Kijk voor meer informatie en reserveren in het bijbehorende nieuwsbericht.