Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda

Landelijke Leaderdag in Holstohus, Olst

Start: 02 oktober 2020 om 09:30
Publicatie eindtijd: 02 oktober 2020 om 18:00
Locatie: Holstohus in Olst

In 20 gebieden in Nederland wordt gewerkt met Leader. In alle gebieden is inmiddels een diversiteit aan prachtige, vernieuwende bottom-up initiatieven van de grond gekomen! De initiatiefnemers willen hun ervaringen en resultaten graag met je delen op de jaarlijkse landelijke Leaderdag.

Gezien de coronacrisis hopen we dat we je gezond en wel kunnen ontvangen op 2 oktober in het Holstohus in Olst. De dag wordt georganiseerd door de Leadergebieden Noordoost Twente, Zuidwest Twente, Salland en Noord Overijssel, de provincie Overijssel en het Regiebureau POP.

Kijk voor meer informatie in het bijbehorende nieuwsbericht.