Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Initiatievencoach Salland

Provincie Overijssel wil met haar programma Sociale Kwaliteit initiatieven stimuleren door te bieden wat nodig is: netwerk, advies en/of geld. In 4 regio’s in Overijssel helpen de initiatievencoaches bewonersinitiatieven met informatie, nuttige contacten en hulp bij het vinden van subsidies en fondsen.

In Salland is Giny Hoogeslag de initiatievencoach. Zij werkt binnen De Kracht van Salland samen met Sallandse organisaties en de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. Zo kun je snel en makkelijk gebruikmaken van kennis en contacten die er al zijn.

Contact

Heb je als inwoner of groep inwoners uit Salland een kleinschalig initiatief dat je woon- en leefomgeving beter, mooier en leuker maakt? Je kunt contact opnemen met Giny via g.hoogeslag@overijssel.nl of 06 - 13 48 89 37.

Neem ook eens een kijkje op www.samenvoorelkaar.nl. Je vindt daar een handig crowdfundingsplatform en allerlei informatie die voor initiatiefnemers relevant kan zijn, zoals een fondsenzoeker.

KrachtvanSalland-cheque

In Salland is in het voorjaar meestal € 25.000 beschikbaar voor initiatieven met sociale kwaliteit, bijvoorbeeld op het gebied van natuur, cultuur, zorg, sport of maatschappelijk vastgoed. In de afgelopen jaren zijn er meer dan 150 mooie initiatieven gerealiseerd met hulp van de Kracht van Salland-cheque van Provincie Overijssel. Heb je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief van de Kracht van Salland? Via die weg houden we je op de hoogte wanneer een nieuwe KrachtvanSalland-cheque beschikbaar komt.

Bekijk een overzicht van projecten die eerder een bijdrage kregen.

Logo's van partners