Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Initiatievencoach Salland

Provincie Overijssel wil met haar programma Sociale Kwaliteit initiatieven stimuleren door te bieden wat nodig is: netwerk, advies en/of geld. In 4 regio’s in Overijssel helpen de initiatievencoaches bewonersinitiatieven met informatie, nuttige contacten en hulp bij het vinden van subsidies en fondsen.

In Salland is Giny Hoogeslag de initiatievencoach (voorheen heette dit 4D-makelaar). Zij werkt binnen De Kracht van Salland samen met Sallandse organisaties en de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. Zo kun je snel en makkelijk gebruikmaken van kennis en contacten die er al zijn.

Contact

Heb je als inwoner of groep inwoners uit Salland een kleinschalig initiatief dat je woon- en leefomgeving beter, mooier en leuker maakt? Je kunt contact opnemen met Giny via g.hoogeslag@overijssel.nl of 06 - 13 48 89 37.

Neem ook eens een kijkje op www.samenvoorelkaar.nl. Je vindt daar allerlei informatie die voor initiatiefnemers relevant kan zijn, zoals een fondsenzoeker.

KrachtvanSalland-cheque

In Salland is dit jaar € 25.000 beschikbaar voor initiatieven met sociale kwaliteit, bijvoorbeeld op het gebied van natuur, cultuur, zorg, sport of maatschappelijk vastgoed. In 2019, 2020 en 2021 zijn al bijna honderd mooie initiatieven gerealiseerd met hulp van de Kracht van Salland-cheque. Je kunt een aanvraag indienen vóór 1 juni 2022 (je krijgt uiterlijk 1 juli uitsluitsel of een bijdrage wordt toegekend). Lees tevoren de spelregels goed door.

Bekijk de spelregels voor de KrachtvanSalland-cheque.

Dien je aanvraag in. Misschien vind je het handig om vooraf de vragen in te vullen in een apart document (pdf, 66 KB). De antwoorden kun je dan naast het aanvraagformulier houden. 

En hier vind je een overzicht van projecten die eerder een bijdrage kregen (link invoegen naar de huidige pagina daarvan).

Logo's van partners