Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Wat is Salland Deal?

Salland Deal is een netwerkorganisatie die werkt aan een vitaal platteland. Wij zijn actief op het gebied van landbouw, natuur, landschap en water en klimaat van Salland. We werken aan projecten die we op korte termijn kunnen oppakken en aan ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de toekomst.

Salland Deal bestaat uit een samenwerking tussen een aantal organisaties op het gebied van landbouw, natuur, landschap, water en klimaat. Wij hebben de handen ineengeslagen omdat wij samen een ‘Plus’ kunnen bereiken voor de samenleving, het Sallandse landschap en voor individuele ondernemers, gebruikers en bezoekers. Samen werken wij aan een vitaal platteland.

Wat is onze aanpak?

We hebben gekozen voor een integrale aanpak waarbij we tegenstrijdige belangen, verschillende aanpakken, verschillende tijdsplanningen, soms tegenstrijdige doelen bundelen in gezamenlijke doelen. Dat doen wij omdat een vitaal platteland ons aan het hart gaat.

Praktisch en resultaatgericht

We komen regelmatig bijeen om de samenwerking en projecten op hoofdlijnen door te spreken. In de uitvoering en in het veld gaan we in detail in op de onderliggende projecten, hoe we deze vorm geven en realiseren. De aanpak is praktisch en resultaatgericht.

Projecten

Vanuit de partners werken we aan projecten en activiteiten die we op korte termijn kunnen oppakken. Maar we werken ook aan ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de toekomst. Kortom, we gaan voor de korte klap én de lange slag. Elk project heeft zijn eigen trekker. In de projecten kunnen 2 of meerdere partners samenwerken afhankelijk van het doel van het project. Klik maar eens naar onze lopende projecten .

Heb je vragen of wil je aanhaken bij Salland Deal, neem dan contact op met Rudy Brummelman, secretaris van de Salland Deal, via r.brummelman@ijssellandschap.nl of 06 - 22 71 62 42.

Logo's van partners