Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Linda Baarslag nieuwe initiatievencoach Salland

Linda Baarslag volgt Giny Hoogeslag op als Initiatievencoach Salland. En ze heeft er veel zin in!

links Giny Hoogeslag, rechts Linda Baarslag

"Nou zeker, ik vind het echt mooi dat ik mijn werk als LEADERcoördinator nu kan combineren met dat van initiatievencoach in Salland. Bij beide kan ik mensen met een lokaal initiatief verder helpen. LEADER voor de doorgaans wat grotere initiatieven en initiatievencoach voor de andere mooie ideeën. En de sfeer in Salland past me ook goed. Ja hoor, kom maar door met die mooie plannen!"

Initiatievencoach

In 4 regio’s in Overijssel helpen de initiatievencoaches van de provincie Overijssel bewonersinitiatieven met informatie, nuttige contacten en hulp bij het vinden van subsidies en fondsen. Ook de KrachtvanSalland-cheque valt onder de taken van de initiatievencoach. De afgelopen 5 jaar zijn hiermee meer dan 150 mooie initiatieven gerealiseerd. Linda: "Ik hoop natuurlijk voor ons gebied dat we die volgend jaar opnieuw kunnen openstellen." Linda werkt binnen De Kracht van Salland samen met verschillende Sallandse organisaties en de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. Zo kun je snel en makkelijk gebruikmaken van kennis en contacten die er al zijn.

Samenwerking blijft

Giny Hoogeslag vertrekt per juli 2024 naar de provincie Overijssel en gaat aan de slag voor het programma Leefbaar Platteland. Giny geeft aan: "Dit programma heeft veel overlap met wat ik de afgelopen jaren in Salland heb gedaan, maar nu provinciebreed. En zeker, de samenwerking met Salland blijft natuurlijk. Net als mijn e-mailadres, dat blijft g.hoogeslag@overijssel.nl. Wat mijn nieuwe telefoonnummer wordt weet ik nu nog niet, maar dat is vast binnenkort op de website van de provincie wel te vinden, hahaha!"

Meer info of vragen?

Kijk voor meer informatie op www.dekrachtvansalland.nl/initiatievencoach. Linda is bereikbaar via telefoonnummer 06 - 82 16 14 93.

Logo's van partners